ویزای شینگن از سفارت سوئیس


سفارت سوئیس ایران

تور اروپا

ویزای شینگن اروپا

آژانس هواپیمایی آناسیر

02188501640

اخذ ویزای اروپا با بهترین قیمت

راحترین راه برای ویزای شینگن

 


مدارک مورد نیاز روادید شنگن برای کشور سوئیس
روادید توریستی - اقامت کوتاه مدت
درخواست های ویزا از سوی a لطفاً توجه داشته باشید که درخواست ویزا باید به سفارت سوئیس در محل اقامت متقاضی ارائه شود
a افراد غیر مقیم در ایران پذیرفته نخواهند شد
به منظور درخواست ویزای توریستی متقاضی باید شخصا ، حداقل 45 روز و حداکثر 3 ماه قبل از سفر برنامه ریزی شده اقدام
لطفاً اطلاعات کلی را بر روی وب سایت ملاحظه فرمایید ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه )بجز روزهای تعطیل ایرانی و a نماید
تعطیلات عمومی سوئیس( از ساعت 8:00 صبح الی 11:30 a صبح با تعیین وقت قبلی .
جهت تعیین وقت لطفاً از طریق شماره تلفن های 55 22008454 a با سفارت سوئیس تماس حاصل فرمایید
متقاضی لازم است وب سایت www.eda.admin.ch/tehran a را نیز کنترل نماید
مدارک لازم
برای افراد زیر a یک نسخه فرم تقاضای ویزا که بطور کامل تکمیل و توسط شخص متقاضی امضاء شده باشد 18 سال می بایست فرم
a درخواست به صورت جداگانه همراه با امضای پدر و مادر در قسمت بالا و پایین صفحه ی آخر ارائه گردد

دو قطعه عکس جدید رنگی به ابعاد عکس گذرنامه )عکس نباید قدیمی تر از شش ماه باشد، عرض عکس باید 35 40 میلیمتر باشد( با
زمینه روشن )یکی الصاق شده بر روی فرم و دیگری به صورت جداگانه(

اصل گذرنامه معتبر با حداقل سه ماه اعتبار پس از خاتمه تاریخ ویزای درخواست شده و حداقل 2 صفحه خالی برای الصاق برچسب
ویزا

یک نسخه کپی 4 از صفحه های A 2 و 3 گذرنامه معتبر و از ویزا های قبلی برای کشورهای سوئیس، شنگن، انگلستان، ایالات متحده
کپی صفحات خالی لازم نمی باشد( ( a امریکا و کانادا می باشند

اصل شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه کپی 4 از تمام صفحات آن A

یک نسخه کپی 4 از بلیط پرواز رفت و برگشت A
در صورتیکه پس از پرواز به یکی دیگر از کشورهای شنگن قصد سفر به سوئیس با اتومبیل یا قطار دارید، لطفا علاوه بر ارائه بلیط
a پرواز بازگشت به اروپا توضیح کتبی خود مبنی بر چگونگی سفر به سوئیس را ارائه نمایید

مدرک مربوط به تدارک مقدمات سفر )رزرو هتل برای کل مدت سفر(

برنامه دقیق سفر برای کل مدت سفر به سوئیس یا به سایر کشورهای منطقه شنگن

یک نسخه کپی 4 از بیمه درمانی مسافرتی برای کل مدت سفر، معتبر برای کلیه کشورهای شنگن با پوشش حداقل A ۳۰ هزار یورو
جهت انتقال به وطن به دلایل پزشکی، فوریت های پزشکی یا فوت

الهیه، خیابان شریفی منش، خیابان یاسمن، شماره 2
تهران 19649
19395- صندوق پستی 4683
+98 21 2200 تلفن: 8333
+98 21 2200 نمابر: 6002
hcaddsivahdd.nimda.hc : آدرس پست الکترونیکی
.hchadv.hcaddsivahddattt : وب سایت
گواهی تمکن مالی از بانک مربوطه به انگلیسی با ذکر اعلام موجودی

در صورت رد تقاضای ویزا در طی دو سال گذشته از جانب سفارت دیگری ارائه توضیح کتبی به انگلیسی مبنی بر علت رد آن و دلیل
a سفر مجدد الزامی است

ترجمه سند فقط یک ملک )در صورت موجود بودن( به همراه اصل سند

اصل گواهی اشتغال به کار امضاء شده توسط مدیر مسئول نامبرده در پروانه ثبت شرکت که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر
a متقاضی باشد به انضمام ترجمه آن

اصل روزنامه رسمی شرکت و اصل ترجمه آن

اصل و یک نسخه کپی 4 از لیست پرداخت های بیمه تامین اجتماعی A

اصل جواز کسب و اصل ترجمه آن

افراد زیر 18 سال: در صورت سفر به تنهایی یا همراه یکی از والدین ارائه شناسنامه و رضایت نامه کتبی از سوی والدین.والد
a والدین باید فرم درخواست ویزا را امضاء و یک نسخه کپی از پاسپورت های خود را ضمیمه درخواست نمایند a سرپرست الزامی است

محصلین /دانشجویان: نامه مبنی بر تایید ثبت نام از سوی مدرسه.دانشگاه

مهم:
لطفاً توجه داشته باشید که سفارت ممکن است علاوه بر مدارک مذکور در صورت لزوم مدارک دیگری نیز از متقاضی درخواست نماید.
لذا ممکن است در هر زمان سفارت در صورت نیاز مدارک a لطفاً توجه داشته باشید که لیست مدارک درخواستی جامع و قطعی نیست
a دیگری را درخواست نماید
در صورتیکه مدارک به زبان دیگری صادر شده باشند، a کلیه مدارک ارائه شده باید به زبان انگلیسی یا آلمانی یا فرانسه یا ایتالیایی باشند
a ترجمه رسمی به یکی از زبان های مذکور باید به همراه اصل مدارک ارائه شود
اطلاعات کلی - a پذیرش و رسیدگی به درخواست های ویزا فقط پس ازارائه کلیه مدارک لازم انجام میشود a گذرنامه متقاضی در طول مدت رسیدگی به درخواست ویزا نزد سفارت می ماند کلیه فتوکپی ها میبایستی در اندازه کاغذ 4 به سفارت ارائه شود )لطفا کپی مدارک را با اصل مدارک در صورت نیاز به بررسی A
a) به همراه داشته باشید a برخی از مدارک پس از بازرسی عودت داده می شوند a لظفاً توجه داشته باشید که هیچ گونه اطلاعاتی از طریق تلفن داده نمی شود لطفاً توجه داشته باشید که در مدت زمان بررسی مدارک به سوالات متقاضی تنها از طریق پست الکترونیکی
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید a لطفاً برای دریافت پاسخ منتظر بمانید a پاسخ داده می شود a سفارت هیچگونه مسئولیتی در قبال تاخیر در صدور ویزا یا رد درخواست ویزا ندارد

برترین ها

تورهای داخلی